Guidade turer

Porkala Guider r.f. ordnar guidade turer i Sjundeå. Guider som kan berätta om Sjundeå: Leena Holm, Berndt Gottberg, Margareta Hägg, Maria Linden och Hilkka Toivonen. Porkkala Travel ordnar skräddarsydda rundturer i samarbete med guiderna.

Researrangörer

Valokuva:
Valokuva: Rakennus Siuntion kesässä

En lokal researrangör är Porkkala Travel och programarrangör SE-action

Porkala Travel är en registrerad researrangör och reseförmedlare som ordnare upplevelse-, äventyrs- och teamutflykter i Sjundeås vackra natur. Produkter är bland annat paddling i å och hav, äventyrsbana, teambana, lantgårdsrally, slottets mordmysterium, långfärdsskridskoåkning och kicksparking. För kulturhungriga erbjuds slottsturer i Sjundby och Svidja, rundturer med Porkala Parentesen samt utflykter till jättegrytor och forngravar. Porkkala Travels huvudföretag SE-action har även mötes-, utbildnings- och övernattningstjänster.

Läs mer
Valokuva: Mies ja poika kalassa
Valokuva: Nainen kuksa kädessä

Artalli

I beställningsrestaurangen Artalli ordnas evenemang med full service för företag och privatpersoner sen år 2004. Fiske-, båt- och matlagningsprogram på hela Nylands område.

Läs mer

För friluftare

Vad kunde man göra i Sjundeå då? Vi underlättade ditt tänkande och gjorde ruttpaket som du kan använda för att hitta på vad du ska göra under ditt besök i Sjundeå.

Utflyktsdagar