Bostäder och tomter

En annorlunda rytm väntar dig nära Helsingfors. Hos oss firas olikheter och vardagen förbättras med lite lyx. Vi är fysiskt nära men psykiskt så långt borta så du får de bästa sidorna av huvudstadsregionens vimmel och landsbygdens lugn.

Orsaker att flytta till Sjundeå

Valokuva: Siuntion kirjasto

Barnens nya skolcenter

Bildningscampuset Sjundeå hjärta som byggs i kommuncentret erbjuder moderna och rena utrymmen för inlärning från förskoleundervisning till slutet av den grundläggande utbildningen. Därtill har campuset ett bibliotek, ungdomslokaler, familjecenter och elevvård.

Valokuva: Ilmakuva Siuntiosta

Lämpligt ifrån

Hos oss kan du njuta av ren natur, fantastiska havslandskap och smakrik närmat enbart en tågresa från Helsingfors. De bästa sidorna hittas här, närheten till huvudstadsregionen och landsbygdsmiljöns lugn.

Valokuva: Lähikuva puolukoista

Möjligheter att slappna av

Livet är mer än en prestation. Därför kan du slappna av hos oss med hjälp av t.ex. paddling, golf, utflykter, ridning, fiske, simning, innebandy eller cykling. Vi är en stolt wellnesskommun!

Sjundeå - tomter till salu

I Sjundeå finns för tillfället fyra tomtområden till salu: Brännmalmen, Karlsåker, Sunnanvik och Slussen. Kom även ihåg att vid behov titta på privata tomter och bostäder samt stugor till salu på andra marknader!

Brännmalmen är en frodig och lugn trädgårdsidyll alldeles intill Sjundeå kommuncentrum. På samma sätt som i Karlsåker är tjänster, det nya bildningscampuset och tågstationen nästan bredvid.

Se tomter

Idylliska Karlsåker representerar en åkerfylld landsbygdsmiljö som bäst. Därtill är tjänster, det nya bildningscampuset och tågstationen alltid nära i Karlsåker.

Se tomter

Sunnanvik, omgiven av skogslandskap, är en unik helhet av boende, företagstomter och tjänster nära korsningen till stamväg 51, och man kommer snabbt både öster- och västerut.

Se tomter

Slussen ligger i Störsviks underbara havslandskap längs Pickala å. Nordens största golfcentrum, Pickala Golf, är bara ett stenkast ifrån.

Se tomter

Öppna kartan genom att trycka

Hitta hem
Valokuva: Siuntion kunta yläilmoista
Privata tomter till salu
I EtuoviI Oikotie
Hemman och skogshemman till salu
I EtuoviI Oikotie
Hyresbostäder
I VuokraoviI Oikotie
I Sjundeå erbjuds hyresbostäder av
I OikeakotiI AsuntosäätiöI KAS-Asunnot
Valokuva: Sänky ja taulu
Bostäder till salu
I EtuoviI Oikotie
Fritidsbostäder till salu
I EtuoviI Oikotie