Företagens Sjundeå

Sjundeå kommun sörjer på sitt område för att främja näringslivsverksamhet genom att skapa, utveckla och upprätthålla förutsättningar för företagsverksamhet. Detta påverkar man genom bl.a. planläggningspolitik, interaktiv verksamhet med företagare samt genom att upprätthålla och öka en positiv atmosfär för näringslivsverksamhet i kommunen.

Till stöd för företagare

Valokuva: Nainen kannettavan tietokoneen ääressä

Sjundeå Port

Sjundeå Port ligger på Sunnanviks område och utvecklas kraftigt under de kommande åren. På området sammanknyts på ett nytt och intressant sätt boende, arbetsplatser och service. Området blir en synlig, lockande och känd rastplats för Kustvägens användare, där det finns en fyrfilig förbindelse till Helsingforsregionen. I Porten kommer man inom snar framtid att kartlägga nya företagstomter.

Valokuva: Ilmakuva Siuntiosta

Företagstomter

Kommunen kartlägger lämpliga markområden för företagsverksamhet och strävat till att i sina markanskaffningsavtal beakta företagens tomtbehov. Utöver de företagstomter som kommunen har till salu förmedlar man till intresserade information om tomter privata markägare har till salu samt om verksamhetsutrymmen som är lediga.

Valokuva: Muistiinpanoja tekevä nainen

Novago Yrityskehitys Oy

Novago är västra Nylands sakkunniga inom utveckling av näringsliv och företagsamhet och där kan du få rådgivning och handledning för ditt företags behov i varje skede. Vi ger råd i att grunda ditt företag, utveckla din affärsverksamhet, i snårskogen för internationalisering och finansiering samt då utmaningar överraskar. Av oss får du även hjälp i företags köp- och försäljningslägen eller då ett generationsskifte är aktuellt.

Läs mer
Valokuva: Muistiinpanoja tekevä mies

Sjundeå Företagare r.f.

Sjundeå Företagare är en västnyländsk aktör som ser framåt positivt och främjar företagsamhet och som även ordnar mångsidiga evenemang för företagare oberoende av verksamhetsbransch eller boendekommun. Föreningen upprätthåller diskussionskanaler till Sjundeå kommun genom att föra fram företagarnas synvinkel och genom att göra öppningar för att främja företagsamhet. Företagare i Sjundeå, du är varmt välkommen som medlem i vår förening!

Läs mer

Sträckor och förbindelser

Från Sjundeå kommer du lätt åt alla väderstreck med hjälp av goda trafikförbindelser. Stamväg 51 förenar Sjundeå smidigt till huvudstadsregionen och västra Nyland, medan man längs Regionväg 116 snabbt kommer till Riksväg 25.

20min

Till Lojo

35min

Till Vichtis

30min

Till Esbo

40min

Till Helsingfors

60min

Till Hangö

45min

Till Helsingfors-Vanda flygplats

Höghustomter i Sjundeå centrum

Höghustomter i Sjundeå centrum

Ett utvecklande kommuncentrum och det nya Bildningscampuset Sjundeå Hjärta erbjuder barn utmärkta möjligheter till en skön vardag i Sjundeå. Därtill är Sjundeå förvånansvärt nära Helsingfors, vilket gör arbetsresandet till huvudstadsregionen smärtfritt oberoende om du åker med bil eller tåg. Nu har man planlagt nya höghustomter bredvid tågstationen i Sjundeå centrum och detta är en ypperlig möjlighet för en byggentreprenör.

Hos oss trivs de som njuter av bekvämlighet, nyfikna äventyrare och karriärklättrare som saknar ro. Idylliska bostadsområden, stämningsfulla byar och en massiv mängd natur, saker att göra samt äventyr gör det lätt att njuta av vardagen hos oss. Bekanta dig mer med höghustomterna i Sjundeå centrum.

Läs mer

Ta kontakt med Sjundeås företagssidas tjänster

Är du intresserad av en företagstomt eller verksamhetutrymmen för ditt företag i Sjundeå? Ta kontakt!

Kaisa Kivelä
Livskraftschef

tel +358 44 386 1100
[email protected]

Ta kontakt!

Är du intresserad av en företagstomt eller verksamhetutrymmen för ditt företag i Sjundeå? Ta kontakt!

Kontakt