För resenärer

Sjundeås fantastiska slott och gårdar, vackra kulturlandskap, Störsviks havsområde, delikata lokal mat samt imponerande natur bjuder in vem som helst att äventyra och njuta. Upplev bedårande utflyktsdagar i Sjundeå!

Bekanta dig med upplevelser

Bekanta dig med Sjundeås sevärdheter, aktiviteter och utflyktsmål här! Hur låter det med en spännande slottstur, promenad på Kopparnäs-Störsvik havsklippor eller paddling i Finlands amazonflod?

Läs mer

Sjundeå erbjuder många olika delikatesser för resenärer. Besök charmiga kaféer, restauranger och terrasser på din utflykt i Sjundeå!

Läs mer

Av Sjundeås lokala producenter kan du köpa såväl lokal mat, konst, handarbete som blommor. Se vad allt trevligt du kan hitta i Sjundeå att ta med dig hem!

Läs mer

Vi har samlat ihop utflyktspaket för olika utflyktsdagar i Sjundeå, så att du kan få idéer och inspiration till att planera din egen dag.

Läs mer

Det händer i Sjundeå året om oberoende om det är frågan om musik, kultur eller idrott. Ta även en titt på kommunens händelsekalender för att se aktuella evenemang.

Läs mer

Den lokala researrangören Porkkala Travel och programarrangören Se-action ordnar guidade turer.

Läs mer

För friluftare

Vad kunde man göra i Sjundeå då? Vi underlättade ditt tänkande och gjorde ruttpaket som du kan använda för att hitta på vad du ska göra under ditt besök i Sjundeå.

Utflyktsdagar